Sunday, 4 September 2011

demi perempuan

demi perempuan lelaki sangup buad ape saje . tu aku lah :D . ok cerita die bukan pasal ape . nie haa aku baru je lepas klesh   dengan awek aku .kalau kenal aku mesti kenal awek aku an  .name die syafiqah binti shahrom  ,ok sekarang dah kenal. kisah nye bermula macam nie. haritu die text aku buad call me back ,ok aku call la. tiba tiba dengar ada orang nanges .laaaa aku ingat kan  sape rupa nye awek aku tu .or sekarg kena pangil exxx . die mintak klesh .sebap abg die mengamok .abang die nak rampas handphone kesayangan die tu. then die mintak klesh la dengan aku.aku pon nak cakap ape an .takan nak meraung jugak kan macam die.hadoiiii kire gile jugak la pagi tu. dah layan layan layan die. ok la die pon cakap klesh sampai abes spm yang semua budak form5 tengah tunggu2 tu kan. ok la aku ieye kan jela.padahal hati tanak lepas nie yela kan dah couple 1 tahun 4bulan sape tak sayang kan. ok aku akan tunggu sehingga habis spm. aku akan setia .hehe ayat nak jiwang habis kan? . insyallah kalau die xd org lain aku akan couple gn die balik .kalau tak nak buad ape an . dah nasib aku ,tpakse la habes belajar U baru carik bini . ok habis . tapi sekarag baru je beberapa jam klesh aku dah mule rindu die . HADOI MAKKK! macam mane nie. tehn mula lah terkenang kisah kisah dulu. sebenar nye dulu aku nie duduk kluang. mmg dari kecik la. mmg pindah jb nie sebap nak dekat dengan ex aku tu lah .sebap boleh jumpa hari2 . kawan2 pn aku tingalkn  menangis diorg mase last jumpa diorg hehe , then teringat pulak an mase nak dating dengan die. hari tu memang hari yang indah . wahhhh :D . aku gerak la tngk line ok je an. otw nak g taman u pulak hadoi tiba2 je hujan lebat. aku nie pon bagus boleh lupa nak bawak baju hujan .nah hamek kau basah kuyup kan badan .lepas tu dah sampai dekat taman u pulak haish pelik. tak hujan pulak an. dengan muka tak tahu malu aku tu an .aku terus masuk jusco dekat taman u .hehe tapi yang paling best tu .dah sampai dekat sane perh die tak datang lagi. dengan aircond dekat jusco tu sejuk nak mampo + dengan baju aku yg basah kuyup aku tunggu die. after 30 minit die sampai. sampai baju aku dah kering dah. kitorang makan dekat mcd .then aku pura pura merajuk .hehe  die boleh bagi aku patung wall-e kan? hehe cute je. lpas makan2 .kitorg jalan2 ,makan sushi la  macam2 . laa ingat tak ingat dah pukul 7. dua dua pon macam tanak lepaskn masing2 . bukan tanak lepas tapi macam rindu gile la hari tu. pujuk punya pujuk ok aku pon balik.dengan hujan nye lagi aku redah. ehh paling pelik tu an .sampai je dekat taman perling .tak hujan pulak an. dengan perlahan aku masuk letak moto.langkah je kaki kat rumah en rahmat bertanya kenapa baju basah? hehe ayat aku baik je.tadi pergi birthday party kat umah member.diorg main simbah2 air.haha syook je menipu . haha tapi tu cerita lama .harap2 aku takan lupekan die.sebap aku memang sayang dekat die .hopefully awak die sane tak ade orang lain tau/.saya tunggu sampai abes SPM!!

Saturday, 9 July 2011

my heart

macam mana nak cakap dekat si dia nie yang sebenar nye aku kecewa .hmmm .aku tahu aku selalu buad salah, tapi tak la selalu salah. daripa akibat kesalahan aku. aku terpaksa la mengaku kalah untuk dia, aku mintak maaf kat die, aku pujok die.. kenapa macam mlari sangat dari cerita yang akun nak bagi tahu nie. sebenar nye aku rase sedih ,kadang kadang kecewa pon ada, hari tu die ada cakap dekaat aku yang dia tak yakin yang aku boleh jaga die. perhhhh..... hancur bekecai hati aku dengar. and die ad cakap dulu aku terlalu kongkong die. dengan hati aku yang hancur dengan air mata yang mengalir aku cakap '' oke mulai saat ini saya tak akan kongkong awak lagi, saya bagi awak bebas nak buad ape nak online or keluar dengan sape sape '' mulai saat itu aku rase macam aku kena berhenti berharap dekat die, wlau pon syang. hmmm                    p/s: saya tetang jaga awak sampai bila bila, tak kesa lah kalau awak ada orang lain ,saya akan buanag peranagai sya yanag awak tak suka, ape pun awak buad saya tak kesah, asal kan awak epy ang bhagia oke syafiqah binti syahrom <33

Sunday, 26 June 2011

imysm

syafiqah binti shahrom perasan tak, sejak sejak nie kite saling bergaduh, asyik bergaduh. best ke gaduh? setiap kali kite bergaduh afie rase makin rindu dekat awak, per tak jiwang pulak kan? haha. oke we continue , ingat tak malam tu awak kol saye , awak cakap kite mungkin tak ada jodoh, sebab asyik bergaduh je , tapi bak kate awak dulu dulu bergaduh kn merapat kan silratulrahim antara kita :D . ok bersambung balik. selepas awak cakap bende tu saye nanges ,perh macam budak kecik kan? satu je saye mintak dkt awak saye tak nak awak berubah , saye nak kite bhagia. n saye dah berjanji dengan awak dulu yang tak kira apa jadi saya akan jaga awak sampai bila bila .ingat tu . imissyousomuch and loveyousohard . :'D

Saturday, 18 June 2011

lovesomuch

budak gungud yang bernama syafiqah binti shahrom ilysm :D .maybe kite banyak kali gado and boleh dikatakan hari hari kita bergaduh  tapi afie tetap sayang ieka , ieka buad afie berubah, afie dah banyak berkorban untok ieka, and afie tahu ieka pon same dah banyak berkorban untok afie. im appreciate what you have done. afie nak bagitahu yanga fgie tak akan lepas kan ieka sampai bila bila :"D ilysm gungud!!

Wednesday, 1 June 2011

pening giler seyh nak buad blog
akhirnye siap juga walaupon x secantik korg punye kn?
hehe soke2 nanti2 upgrade lagi lah,heheheheh
but i need someone untuk tolng pleaseeee